Reissufiiliksiä

Matka Tallinnaan alkaa! Sen kunniaksi pikainen päivitys mun viikonvaihteesta.

Bongasin tuossa viikko tai ehkä pari sitten, että Viron oikeusministeriö järjestää Tallinnassa konferenssin 7.-8.3. huumausainelainsäädäntöön ja -politiikkaan liittyen. Konferenssi itsessään on ilmainen, joten matkojen hinnalla oli mahdollista lähteä kuuntelemaan muun muassa, miten eri maiden lainsäädännöissä on ratkaistu kysymykset huumeisiin liittyen. Aihealue kiinnostaa sen verran, että pakkohan se oli kerätä pennoset kasaan ja varata reissu.

Nyt sitten matka alkaa olla aluillaan, istun Helsingin Länsiterminaalissa odottamassa laivaanpääsyä. Kuinka hienoa, tällaisissa tapahtumissa ei turhan usein ole päässyt olemaan mukana.

Juuri jokunen päivä sitten kansainvälinen huumausaineiden valvontalautakunta julkaisi raportin (maikkarin uutisiin klik!), josta voinee päätellä, että sota huumeita vastaan on ohi. Voidaan tosiaan sanoa, että aiheen tiimoilta eletään tosi mielenkiintoisia aikoja! Paljon parempaan saumaan ei tällainen konferenssi olisi voinut osua. 

Samainen INCB:n raportti tosin hieman muutti mun gradupähkäilyn suuntaa. Siitä enemmän tosin vasta myöhemmin! Koitan kirjoitella raporttia Tallinnasta ja tuosta konferenssista viimeistään paluumatkalla, joten silloin varmaan gradustakin taas muutama sananen luvassa. Nyt reissuun ja katselemaan, mitä jännyyksiä konferenssi paljastaa!