Viime päivinä olen…

  • Pohtinut ensi kesän ohjelmaa ja aikatauluja ja toivonut niiden selkiytyvän pian

 

  • Käynyt käräjäoikeudessa seuraamassa oikeuden istuntoja ja ollut niistä aivan todella innoissaan

 

  • Aloittanut oikeushistorian lukemisen ja nauranut kirjan tekstille, jossa kerrotaan nykyisen presidenttimme Mauno Koiviston ajatuksista. Taidatte arvata, ettei kirja ollut ihan uunituore painos hehhe

 

  • Höpötellyt ystävien kanssa teekupposten äärellä ja ollut kiitollinen, että elämässä on niin ihania ihmisiä

 

  • Käynyt ehkä elämäni parhaalla brunssilla Nick´s food designissa. Brunssi oli yksinkertaisesti ihan täydellinen. Ruoka oli todella laadukasta ja monipuolista ja vielä ravintolan koristeluihinkin oli panostettu huimasti (suklaaputous?!)

 

  • Huomannut suurta kehitystä tenniksessä viimeisten kuukausien aikana sekä aloittanut lenkkeilykauden liukastelemalla ulkona lätäköissä

 

  • Hankkinut uuden kevättakin, koska vielä ei ole liian aikaista, eihän?

 

Täällä ollaan siis hyvin onnellisissa ja keväisissä fiiliksissä menty viime päivät. Seuraavassa postauksessa näytän muutamia opiskelutekniikoita, jotka olen kokenut erityisen hyödyllisiksi pääsykokeisiin lukiessa. Mukavaa keskiviikkoa kaikille!:)