Uusi sivu elämässä

Se varmistui: olen kesän töissä Helsingissä! Aprillipäivän kutsu haastatteluun ei lopulta ollut pila, ja työhaastattelun jälkeen sain kuin sainkin puhelun, jossa mut toivotettiin tervetulleeksi töihin. Aivan käsittämättömän hienoa – ja silti melkein kauhistuttavaa. Hallintopuolen hommat kutsuvat.

Haha, pakko sitä vähän vitsaillakin! :) Oikeastihan hallintopuolella ne vasta jännät jutut on. ;>

Haha, pakko sitä vähän vitsaillakin! Oikeastihan hallintopuolella ne vasta jännät jutut on. Ja kesällä pääsen tutustumaan niihin vielä vähän läheisemmin.

Oon asunut Helsingissä tai sen ympäryskaupungeissa suurimman osan elämääni. Synnyin Helsinkiin, asuin siellä ja Vantaalla 17-vuotiaiksi saakka, ja Englannin vaihtovuoteni jälkeen 18-vuotiaana palasin vanhempieni luo Espooseen. Lukion päätyttyä muutin omilleni taas Vantaan puolelle ja aloitin oikeustieteen opinnot yliopistolla, josta vuonna 2011 siirryin Turun yliopistoon jatkamaan niitä.

Nyt sitten, lähes viiden vuoden Turku-elämän jälkeen (laskinko oikein?), suuntana on taas vanha ja tuttu Helsinki. Hyvin pian – työt alkavat jo toukokuun alusta. Vaikka oonkin innoissani, niin samalla mua kyllä vähän surettaa. Mun sydän on jäänyt Turkuun, kaikkien ihanien ihmisten ja uskomattoman mukavan kaupungin keskelle. En edes juuri tällä hetkellä asu Turussa vaan Piikkiössä, ja silti tuntuu siltä, että mun kotikaupunki on kaikista Suomen paikoista juuri Turku.

Tätä paikkaa tulee ikävä, vaikken usko, että Turku kovinkaan pitkäksi ajaksi jää taa. Ja säännölliset vierailutkin onneksi ovat melkoisen taatut!

Huomenna on yliopistolla tiedossa lukiolaisten päivä, jossa minä ja Ilona ollaan vastailemassa kaikenlaisiin jänniin kysymyksiin. Sinne voi tulla kuuntelemaan – tämän blogin osalta meistä ei enää ihan hirveästi kuulu, ikävä kyllä! Toivottavasti kuitenkin ehdin ainakin jonkun postauksen vielä kirjoitella, jotta voi vetää yhteen tämän lukuvuoden kuulumiset ja pohtia ehkä vähän tulevaisuuttakin. 🙂 Siinä sitä pohdittavaa riittääkin, varmaan kaikilla…