Kiitokset lukijoille

Minun on aika laittaa piste tähän blogiin kirjoittamiselleni, mutta sitä ennen voin vielä hetken reflektoida kokemustani, joka on ollut itseasiassa hyvin mielenkiintoinen. Kun on kirjoitettava omasta elämästään julkisesti säännöllisin väliajoin, tuo se omaan elämään erikoisen näkövinkkelin – ainakin minunkaltaiselleni, joka en niin kovin usein kirjoita julkisesti elämästään. Voin kuitenkin suositella blogin pitämistä jokaiselle: tämä on ollut hyvin avaava kokemus. 

On myönnettävä, että aivan viime aikoina opiskeluni ei ole ollut järisyttävän erikoista. Olen keskittynyt hurjasti graduuni, enkä jokseenkin sattumalta ole edes käynyt paljon kontaktiopetuksessa. Tietysti, kun olen tässä vaiheessa opintojani, on graduun keskityttäväkin, ja siksi blogipostaukseni ovat kertoneet paljon siitä. En ole ollut vaihdossa, en ole viime aikoina osallistunut järjestötoimintaan – en ole ollut edes haalaribileissä! Silti tämä vuosi on ollut minulle opintojeni kannalta jotenkin mieluisimpia, vaikken oikein tiedä miksi.

 

Toivon, että blogipostauksiani lukeneet ihmiset ovat saaneet niistä jotain positiivista elämäänsä, innostusta hakea opiskelemaan, rohkaisua, tai mitä vain hyvää. Haluan kiittää kaikkia, jotka ovat lukeneet tekstejäni. Muistakaa kehittyä, oppia ja kasvaa läpi koko elämänne, niin minäkin aion tehdä!

 

Allekirjoittanut ottamassa aurinkoa joskus maaliskuussa.