Tenttistressiä ja tukkajuttuja

Viime aikoina olen kunnostautunut erilaisten vapaaehtoisprojektien parissa! Viime viikolla käytiin kuvaamassa The Shiftin markkinointivideota, johon prokkiksessa mukana oleva opiskelukaveri pyysi mua esiintymään. Kuvaukset kestivät yhden illan verran, ja vaikka ulkona palelu ei ollutkaan mitään suurta herkkua, oli se ihan hauska kokemus ja odotan valmista videota innolla!

Tällä viikolla puolestaan kävin hiusmallien valintatilaisuudesta, jonka olin bongannut somemainoksesta. Minut valittiin mukaan, ja seuraava päivä kuluikin kampaamossa hiustenleikkuun, -värjäyksen, meikkauksen ja hiusnäytöksen merkeissä. Olin jo pitkään kaivannut jotain uutta hiuksiini, joten annoin kampaajalle vapaat kädet tukkaani. Lopputulos ei oikein tunnu minunlaiseltani ja nyt pari päivää on mennyt identiteettikriisin parissa, mutta osallistuminen ei silti kaduta. Kokemushan tuokin oli, ja ainakin muiden hiusmallien kanssa oli kiva hengailla! Onneksi hiukset voi aina värjätä uudestaan, ja onneksi mun hiuksilla on tapana kasvaa takaisin nopeammin kuin ehdin huomatakaan. En kaipaa vanhaa tukkaa, vaan nyt uskallan ehkä kokeilla taas monen vuoden jälkeen jotain uutta.

Tätä periodia on jäljellä enää ensi viikko, minkä jälkeen edessä on kaksi tenttiviikkoa. Olen tehnyt parina viime viikkona jo muutaman rästitentin, ja voimat tuntuvat loppuneen jo niiden kohdalla. Sängystä ylös nouseminen tuntuu joinain päivinä ylivoimaiselta, mutta ehkä tämä tästä kohta helpottaa. Pitäisi taas muistaa jättää opiskelujutut vain kirjastoon, niin mieli saisi kotona levätä tuntematta syyllisyyttä. Edessä on onneksi enää vain muutamat demotehtävät, minkä jälkeen voin keskittyä ihan vaan lukemaan tentteihin. Ja niiden jälkeen koittaa onneksi pieni hengähdystauko, kun lähdetään poikaystävän kanssa Tukholmaan moikkaamaan mun kaveria! Me ei olla nähty sitten viime heinäkuun, joten odotan tuota reissua syystäkin aika innoissani.