Hyvää Pääsiäistä!

Oikein rattoisaa pääsiäislauantaita (tai lankalauantaita, ihan miten tykkäätte) täältä Nummi-Pusulasta 🙂 Minä olen rantautunut tänne jo torstai-iltana pääsiäisen viettoon, ja meinaan viipyä vielä jonkin aikaa. Koulua ei ole enää jäljellä muuten kuin oikeushistorian tenttiin lukemisen muodossa, joten sitä voin tehdä täällä ihan samalla tavalla kuin Turussakin.

Täällä on sitä paitsi kamalan mukavaa lukea, kun välillä pääsee kävelylle ihan oikeaan metsään! Pidän Turussa asumisesta todella paljon, mutta mikään ei kyllä voita maaseudun rauhaa. Ilmakin tuntuu raikkaammalta, ja saa olla rauhassa katupölyltä!

Pääsiäinen kuluu varmaankin melko rennoissa merkeissä perheen seurassa, mitään sen isompia juttuja ei ole suunnitteilla. Pääsiäismunia, oikeushistoriaa ja auringonpaistetta – mitään muuta en pääsiäiseeni kaipaisikaan!