Hyvästien aika

Monesti vanhemmat opiskelijat toitottavat sitä, miten nopeasti opiskeluaika kuluukaan. Olen pikku hiljaa havahtumassa samaan: nyt kun toinen opiskeluvuoteni vetelee viimeisiään, tarkoittaa se sitä, että jo yli kolmannes tästä seikkailusta on takanapäin. Vastahan minä seisoin täyteen pakkautuneen OP-Pohjola -salin portaissa, elokuun lopun helteistä hikoillen kuuntelemassa kauppakorkeakoulun tervetuliaissanoja!

Toinen vuoteni yliopistossa on ollut opintojen suhteen aika hektistä, kun työn alla ovat olleet taloustieteen, matikan sivuaineen ja poliittisen historian perusopintojen kurssit. Nyt aletaan onneksi olla jo voiton puolella, vaikka edessä onkin vielä tänä keväänä kymmenkunta tenttiä… Henkireikäni opiskeluähkyssä on ollut rakas ainejärjestöni P-klubi toimistoineen, jäsenistöineen ja tapahtumineen, ja odotan innolla sitä, että pääsen viettämään vappua taas klubilaisten seurassa! Olen myös lähtenyt vuoden mittaan mukaan monenlaiseen toimintaan, ja tällä hetkellä olenkin sekä historian opiskelijoiden ISHA Turun rahastonhoitaja, taloustieteen ainejärjestö Kartellin sihteeri/tiedottaja että P-klubin lehden Walpon toimituskunnan jäsen – ja lisäksi olen kirjoittanut tätä blogia nyt kuluneen puolen vuoden ajan.

Minun kevääni jatkuu vapun ja tenttien merkeissä, ja tulevien opiskeluvuosien suunnitelmissa minulla on kandiksi valmistuminen, harjoittelu ja vaihto-opiskelu. Maisterin paperit siintävät vielä jossain kaukaisuudessa, mutta jos vanhempia tieteenharjoittajia on uskominen, koittaa sekin aika yllättävän pian. Yritän siis muistaa myös nauttia parhaani mukaan jäljellä olevista opiskeluvuosista!

Nyt on minun osaltani aika sanoa heipat Tositarinoita-blogille. Yliopistojutuista bloggaaminen on ollut todella kivaa, ja toivon että minun jutuistani on ollut jollekulle hyötyä! Tuntuu, että paljon jäi vielä sanomatta. Jos minun kuulumiseni jäävät kiinnostamaan, voi niitä tämän jälkeen seurailla henkilökohtaisesta blogistani ja instagramista.

Kiitos minun puolestani kaikille lukijoille ja kanssablogisteille ja vielä kerran tsemppiä kaikille yliopistoon pyrkiville! 🙂