Motivaatiota lukemiseen lääkisvideoista

Lääkiksessä elää vahvasti videoperinne. Perinne tarkoittaa, että jokaisiin omiin kurssibileisiinsä (=kerran vuoteen) kurssi tekee videon, joka yleensä on jokin tuttu biisi uudelleen sanoitettuna.

 

Parhaista videoista tulee klassikkoja. Jokainen tuntee Psy Lehdon Pääsin lääkikseen -biisin (tai jos ei tunne, niin kuuntelee nyt ja ottaa haltuun, koska lähes yhtä tärkeää kuin nelilaskimen nappuloiden tunteminen lihasmuistista on Turun lääkikseen hakiessa klassikkovideoiden tuntemus). Toinen kova klassikko on Takakadun kirurgien Mä tahdon leikkaa. Ilman näitä kahta ei selviä yksistäkään kurssibileistä.

 

”Vanhojen” klassikoiden rinnalle syntyy joka vuosi uusia hittiehdokkaita, ja minulla on tunne, että uusi klassikko on juuri parisen viikkoa sitten syntynyt. Tämän vuoden valmistuva kurssi vietti aivan viimeisiä kurssibileitään Gaalaa pari viikkoa sitten, ja juhlien yhteydessä julkaistiin useampikin video. Varsinkin vauhdikkaimmat videot ovat motivaatiota ja lääkisrakkautta nostattavia esityksiä. Minkälaisten tyyppien kanssa sitä saakaan opiskella ♥

 

Ottakaa haltuun pleuradreeni ja Psy Lehdon valmistuminen ja motivoitukaa. Hauskana knoppina, että pleuradreenivideon Jamo on thoraxkirran (rintaelinkirurgia = sydän- ja keuhkokirurgia) opettajamme kirurgian kurssilta. Meidän opettajamme! Mikä veto!

 

 

 

 

♥ Krista