Tositarinat loppuvat, mutta tositarinat jatkuvat

 

Tämä postaus on viimeiseni Tositarinoita-projektiin. Aika on kulunut järjettömän nopeasti, ja vasta aivan tällä viikolla havahduin, että tämä projekti oikeasti loppuu jo tällä viikolla.

 

Kun jokin asia loppuu, tulee usein miettyä, mitä kokemuksesta jäi käteen. Kun katson taaksepäin noin viiden kuukauden Tositarinoita-jaksoa, minä olen tyytyväinen. Ehdin opiskelujen, normaalin elämän ja kahden muun blogin kirjoittamisen ohella kertoa täällä lähes kaiken, mitä halusinkin. Tietysti teemalla Turku+opiskelijaelämä+lääkis olisi saanut kirjoitettua postauksen blogiin vaikka joka päivä, mutta kun katson projektin alussa tekemääni listaa potentiaalisista kirjoitusaiheista, lähes kaikki on kerrottu. Olen puhunut lääkisarjesta, vapusta, opiskelijaruuasta, lääkisperinteistä, vuosijuhlista, lääkärin töistä, erikoistumisesta, yliopisto-opiskelusta, hakemisesta, asumisesta, liikunnasta…… ties mistä!

 

Tavoitteenani oli kertoa informatiivisesti, mutta elävästi, opiskelijan elämästä Suomen parhaassa opiskelijakaupungissa ja siinä tehtävässä koen onnistuneeni. Luonnollisesti tämä blogi on ollut todella paljon informatiivisesti painottuneempi kuin oma henkilökohtainen blogini, mutta se oli tarkoituskin. Vaikka olen ehtinyt kirjoittaa monista täällä käsitellyistä aiheista aiempien blogivuosieni aikana, kaikki Tositarinoiden puolelle kirjoittamani tekstit olivat uusia ja tuoreita, ja kirjoitettu täysin siitä näkökulmasta, minkä uskoin kiinnostavan yliopistoon hakevaa ihmistä. Tässä onnistumisesta en voi olla varma, mutta itse katson peiliin hyvillä mieliin ja jätän projektin taakse tyytyväisenä omaan panokseeni.

 

Toinen blogini kuitenkin oleellisesti liittyy tähän postaukseen, koska vaikka Tositarinat todella loppuvat, tositarinat eivät lopu. Henkilökohtainen blogini jatkaa päivittymistään ja lääkis tulee edelleen pysymään tärkeänä osana kirjoittamistani. Jos kiinnostusta opiskelijaelämää tai lääkistä kohtaan löytyy, kannattaa katsoa läpi Krista_llian postaukset ’lääkis’, ’pääsykoe’ ja ’opiskelijaelämä’ -tunnisteiden takana. Lisäksi koska en tällä viikolla ehtinyt kirjoittaa tänne suunnittelemiani paria pääsykoeteemaista postausta, linkkaan niitä aiheita käsittelevät Krista_llian tekstit tähän alle, koska aiheet ovat minusta oleellisia pääsykokeeseen menijän kannalta.

 

Viime hetken valmistautuminen

http://blogikristallia.blogspot.fi/2014/05/teille-joille-ensi-tiistai-on-enemman.html

 

Pääsykokeen ei tarvitse mennä täydellisesti, että voi päästä sisään

http://blogikristallia.blogspot.fi/2014/05/teille-joille-ensi-tiistai-on-enemman_23.html

 

Suhtautuminen pääsykokeseen: minä itkin, ensikertaa hakeva kaverini naureskeli

http://blogikristallia.blogspot.fi/2014/05/teille-joille-ensi-tiistai-on-enemman_24.html

 

Konkreettiset vinkit pääsykoetilanteeseen

http://blogikristallia.blogspot.fi/2015/05/paasykokeen-10-kaskya.html

 

 

Nyt on aika lopettaa. Kiitos kaikille, jotka luitte ja kommentoitte kirjoituksiani.

Tämä oli minun Tositarinani Turun yliopistosta. Tehkää te omanne ja rakastakaa sitä.

 

 

♥♥♥ Krista