”Pumppikammo veks” – tarina CampusSportista

Sport Sirkan kevään liikunta-aikataulu

Miltä kuulostaisi spinning tai hathajooga ruotsiksi? Entäpä show burleski -tunti? Näitä kaikkea ja enemmän tarjoaa CampusSport, turkulaiset korkeakouluopiskelijat yhteen kokoava liikuntapalvelu.

CampusSport tarjoaa yhdistetysti liikuntapalveluja sekä yliopisto- että ammattikorkeaopiskelijoille. Monimuotoisten liikuntapalvelujen käyttöoikeuden on perinteisesti voinut lunastaa käyttöönsä joko lukuvuodeksi tai vaihtoehtoisesti luku- tai kesäkaudeksi. Kertaluonteisen liikuntamaksun hinta kattaa kaikki liikuntapalvelut syksyisin ja keväisin alkavia erillismaksullisia kursseja lukuun ottamatta. Ko. kursseista minulla ei valitettavasti ole omakohtaista kokemusta, mutta olen kuullut yksinomaan positiivista palautetta esim. viime syksynä järjestetystä juoksutekniikkakurssista!

CS-hinnat opiskelijoille ovat esimerkiksi kuluvana lukuvuonna olleet seuraavat:

Lukuvuosi: 66€

Lukukausi (syksy/kevät): 44€

Kesäkausi: 33€

Educariumin (kampusrakennus) kevään liikunta-aikataulu

Itselläni on kokemusta ainoastaan CS-ryhmäliikunnoista, mutta CampusSportilla on lisäksi käytössään myös monta kuntosalia, joilla käy kuuleman mukaan poikkeuksetta melkoinen kuhina. Täydensin aikoinaan CampusSportin ryhmäliikuntoja Motivuksen salikortilla huomaten kuitenkin käyttäväni salia todella harvakseltaan esim. spinning-käynteihini verrattuna. CampusSport tarjoaakin takuuvarmaa laatua huokeaan ja ennen kaikkea opiskelijaystävälliseen hintaan! Suitsuttaisin vielä lopuksi myös CS:n spinning-ohjaajia; olen vuosien mittaan käynyt monien eri tarjoajien spinning-tunneilla aina Saksaa myöten ja voin suoralta kädeltä todeta CampusSportin polkutuntien yltävän aivan kärkikastiin!

Liikunnantäyteistä viikkoa; oma tavoitteeni tälle viikolle käsittää pari pumppia sekä lihaksien rentoutukseen tähtäävän Foam roller -tunnin – vi får se hur det går!

Terveisin,

Ansku