• Tositarinoita Turun yliopistosta

    Jarkko Louhelainen

    Olen loppuvaiheessa opintoja oleva Pro Gradu -työtäni kirjoittava johtamisen ja organisoinnin pääaineopiskelija Turun kauppakorkeakoulussa. Vapaa-aikani kuluu musiikin soittamisen, opiskelijatoiminnan ja luovan toiminnan inspiroimana. Valokuvaan, videokuvaan ja innostun uudesta tekniikasta, scifi-leffoista ja hyvistä tv-sarjoista.

    Lue blogiani Katso esittelyvideoni

Vuosijuhlat vuoden kohokohtana

Opiskeluelämän harmaan arjen puurtamisen lisäksi saa ja voi kuitenkin juhlia. Vuoden aikana eri opiskelijajärjestöillä yliopistoissa on useampia isompia tapahtumia, juhlia ja kissanristiäisiä, mutta yksi on kuitenkin selkeästi yli kaikkien. Nimittäin vuosijuhlat!

Lue lisää

Eroja yliopistojen välillä

Kaikissa yliopistoissa on omat hyvät ja huonot puolensa. Tässä kun olen tämän kevään saanut tutustua myös toiseen korkeakouluun toisessa maassa, niin sitä huomaa paremmin erot eri järjestelmien välillä. Tuli tästä pohdinnasta mieleen tämmöisen listaustyyppisen vertailun tekeminen.

Lue lisää
Jarkko und Reichstag

Tulevaisuus ja työ – missä ne sijaitsevat?

Epävarmuus omasta tulevaisuudesta elämän siltakohdissa on aina normaalia. Epävarmuus, jota nyt koen valmistumiseen ja työllistymiseen liittyen, on oikeastaan tarkemmin ajatellen melko samankaltaista kuin se epävarmuus, jota koin ennen korkeakouluopintojen aloittamista.

Lue lisää
Suomesta maailmalle

Ilo irti matkailusta vaihdossa

Monelle opiskelijalle vaihto-opiskeluaika on se, jolloin otetaan kaikki irti matkailusta. Oli sitten matkustellut paljon tai ei ennen vaihto-opintoja, niin vaihdon aikana matkustaminen nousee uusiin sfääreihin.

Lue lisää

Mitä löytyy kauppakorkeakoulun sisältä?

Ilmapiirin merkitys opiskeluympäristössä voi olla jopa erittäin ratkaiseva omalle innostukselle opiskelemaansa alaa ja opiskelumotivaatiota ajatellen. Jokaisella tiedekunnalla ja yliopistolla on omat erikoispiirteensä ja kulttuurinsa. Kauppakorkeakoulun atmosfääri on myös omanlaisensa ja erilainen muista omalla tavallaan.

Lue lisää