• Tositarinoita Turun yliopistosta

  Millaista opiskelijaelämä todella on? Seitsemän Turun yliopiston opiskelijaa kertoo oman tarinansa.

 • Iida Virtanen

  19-vuotias suomen kielen ja suomalais-ugrilaisen kielentutkimuksen fuksi jakaa Youtube-videoitse fiiliksiään kielten opiskelusta, ensimmäisestä yliopistovuodestaan ja Turun kulttuuritarjonnasta. Opiskelun ohessa musisoin, opetan suomea ja seikkailen uuden kotikaupunkini bussilinjoja pitkin.

  Iidan postaukset
 • Joonas Toivonen

  Olen sosiologiaa kolmatta vuotta opiskeleva 30-vuotias, ainejärjestön hallitustoiminnassa mukana oleva opiskelija. Harrastan maalaamista, pyöräilyä ja olen rakastanut opiskelijaelämää sekä Turkua tänne muuttamisestani saakka. Instagram-tililläni tuon esille opiskelua, ainejärjestöä ja Turkua opiskelijakaupunkina.

  Joonaksen postaukset
 • Julia Lintunen

  Olen Julia, 22-vuotias taloustieteen ja poliittisen historian opiskelija. Tässä blogissa tasapainoilen kahden tutkinnon, opiskelijaelämän ja vapaa-ajan välillä.

  Julian postaukset
 • Heta Hovi

  Olen 20-vuotias hiljattain turkulaistunut maaseudun kasvatti ja opiskelua rakastava oikeustieteen fuksi. Milloin en ole nenä kiinni lakikirjoissa, käyn ahkerasti lavatansseissa, ulkoilen ja soitan pianoa. Blogissani pääset kurkistamaan vauhdikkaaseen opiskelijaelämääni sekä kaikkeen siihen liittyvään ja ehkä myös liittymättömään – tervetuloa lukemaan!

  Hetan postaukset
 • Krista Ylönen

  Olen 24-vuotias neljännen vuoden lääketieteen opiskelija. Tykkään lumisateesta, leikkokukista ja päivistä, jolloin on aikaa juoda aamukahvia puolitoista tuntia. Blogissani kirjoitan lääkiksen arjesta, Turusta ja opiskelijaelämästä. Asioista, joiden ansiosta elän elämäni tähän mennessä parasta aikaa juuri nyt.

  Kristan postaukset
 • Milla Laitinen

  Olen 20-vuotias ensimmäisen vuoden luokanopettajaopiskelija ja tuore turkulainen. Vapaa-aikani kuluu pitkälti urheilun ja kavereiden näkemisen merkeissä. Instagramissani jaan monipuolisesti kuvia yliopisto-opiskelijan elämästä.

  Millan postaukset
 • Tijam Moradi

  Olen 19-vuotias juuri Turkuun muuttanut tietotekniikan DI-opiskelija. Olen siis ensimmäisen vuoden fuksi! Uudelleensyntyvällä Youtube-kanavallani, Päivänsäde TV, kerron opiskelijaelämästäni, johon kuuluu harrastuksenani DJ-tuotantoa, juhlintaa, kepposia ja päivittäistä elämää ystävien kanssa. Harrastan uuden yliopistoystäväni kanssa musiikin tuottoa nimellä Royal Martini. Itse liikun somessa muuten nimellä @ttimpza!

  Tijamin postaukset